Anyu lelkizik

Nesze Anyu, egy mentőöv, kapd el!

Ha anyaként te is csapongsz feladataid és érzelmeid tengerében és ilyenkor vágysz a segítségre, információra, vagy csak arra, hogy valaki a kezét nyújtsa feléd, meglapogassa a hátad és azt mondja: nincs gáz drágám, jól csinálod! – akkor a legjobb helyen jársz! Mi dobjuk neked a mentőövet, neked csak el kell kapnod!

Anyaélet – logisztikai vezető, szakács, tanár, taxis, óvónő, dadus, nővér, orvos, igazgató, tornász, takarítónő, pincér, animátor… munkaköreinknek se szeri se száma, mindet elvégezni nehéz.

Anyaszív – boldog, fáradt, dühös, ideges, izgatott, meghatott, nyugodt, kiegyensúlyozott, megelégedett…a sort hosszasan folytathatnánk, anyának lenni igazi érzelmi hullámvasút, melyet csak az ért igazán, aki maga is benne van.

Mivel mindketten édesanyák vagyunk – összesen jelenleg 3 gyermekkel – azért álmodtuk meg ezt a közösséget, mert mi magunk is tapasztaljuk, milyen kihívás anyának lenni, az életünk legnagyobb szerepe, és sokszor jól jött volna, ha találunk vigaszt, segítséget, vagy csak egyszerűen egy helyet, ahol lazíthatunk, kiereszthetjük a gőzt, pihenhetünk és nevethetünk. Reméljük hogy adhatunk Nektek erre egy placcot, ahol mindent megtaláltok egy helyen, ahová fordulhattok, ahol tárt karokkal várnak és ahol nincs ostoba kérdés vagy rossz válasz. Szeretettel látunk Titeket!

Érezzétek jól magatokat, olvassatok, informálódjatok, fórumozzatok, csevegjetek, találjatok rá segítőitekre – mi pedig igyekszünk mindent lehetővé tenni amire csak vágytok. Mentőövet fel, és ugorjatok fejest! Kellemes lubickolást nálunk!

A Neszeanyu csapata

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük