Anyu aktuál

Maradj otthon! – zenés ismeretterjesztő videó

Ahogy az lassan megszokottá válik, mindenki posztol, megnyilvánul a koronavírussal és hatásaival kapcsolatban. Így tett Kovács András Péter (aka KAP) is, és ha mást nem is, az ő zenés videóját érdemes meghallgatni.

Lassan ébred a celebvilág a koronavírussal kapcsolatban. Ez bizonyos szinten természetes, hiszen többségük megélhetése a szórakoztatóiparon alapszik és épül, mely alól egy mozdulattal kirántotta a vírusvédelmi stratégia a szőnyeget. Pedig a felelősségük igen nagy, ahogy azt már a nyugati országok vezetői is hangsúlyozták. Néhányan már megszólaltak, állást foglaltak – egyik “okos” celeblányunk hovatovább hidrogén-peroxid kortyolgatására biztatja követőit, amihez mi csak a fejét fogó Ryan Reynolds-os gifet tudjuk hozzátenni – de az a legfontosabb, hogy mindenki, aki számít, beszéljen. Az álhírek és a felelőtlenség ellen felszólaló véleményvezérek segíthetnek kordában tartani a dolgot, megakadályozni, hogy elszabaduljon a pokol.

Tréfás és megkapó módját választotta ennek KAP, aki minden közéleti helyzetből képes humort faragni, ugyanakkor tudjuk róla, hogy szerető édesapa, akinek hatalmas lelke van. A #maradjotthon mozgalom terjesztéséből ő egy zenés rap-számmal veszi ki a részét, melynek érezzük a súlyát, ugyanakkor jót kacaghatunk azok kifigurázásán, akik nem veszik még eléggé komolyan az egészet. A derültség mindenre orvosság és ezen az úton talán többekhez jut el az üzenet. Maradj otthon! És ha már otthon vagy, nézd meg KAP videóját! 🙂

KAP Karanténslágere

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük